Fruugo.com Oy Privacy Policy

** Fruugo.com Ltd ( "me") ovat sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. **

Tämä politiikka (yhdessä meidän käyttöehdot ja muita mainitut asiakirjat sitä) esitetään millä perusteella henkilötietoja keräämme teitä, eli jos annat meille, käsitellään meille. Lue seuraavat huolellisesti ymmärtämään näkemyksiä ja käytäntöjä koskien henkilötietoja ja miten me käsittelemme sitä. Käymällä www.myfaveshop.com ( ”sivustollemme”) hyväksyt ja suostut kuvatut käytännöt tätä politiikkaa.

Varten yleisen tietosuoja-asetus 2018 (jäljempänä ”laki”), rekisterinpitäjä on Fruugo.com Oy Fountain Street House, Fountain Street, Ulverston, Cumbria, LA12 7EQ, UK. Rekisterinumero: Z1333679

Olemme nimenneet tietosuoja johtaja, joka vastaa valvonnasta kysymyksiä suhteessa tähän tietosuojailmoitusta. Jos sinulla on kysyttävää tästä yksityisyydensuojailmoituksen, mukaan lukien pyynnöt käyttää oikeuksiasi, ota yhteyttä tietosuojan manageri käyttäen yksityiskohtia jäljempänä.

** Meidän täydelliset tiedot ovat: **

  • ** koko nimi oikeushenkilön **: Fruugo.com Oy
  • ** Sähköpostiosoite **: dpo@fruugo.com
  • ** Osoite **: Fountain Street House, Fountain Street, Ulverston, Cumbria, LA12 7EQ, UK

Sinulla on oikeus tehdä valitus milloin tahansa Information Commissioner "s (ICO), Yhdistyneessä kuningaskunnassa valvontaviranomainen tietosuojaa kysymykset (www.ico.org.uk). Haluamme kuitenkin arvostavat mahdollisuutta käsitellä kanssa oman koskee ennen lähestyä ICO niin ota yhteyttä ensisijaisesti.


Tiedot voimme kerätä sinulta

Voimme kerätä ja käsitellä seuraavat tiedot sinusta:

  • ** Tietoja annat meille **. Voit antaa meille tietoja sinusta täyttämällä lomakkeita sivuillamme tai vastaava meihin puhelimitse, sähköpostilla tai muulla tavoin. Tämä sisältää tietoja annat kun rekisteröidyt käyttämään sivustollemme, tilata tahansa palveluistamme, etsiä tuotteen, tilauksen sivustollamme, osallistua keskustelupalstoille tai muita sosiaalisen median toimintoja sivuillamme, osallistua kilpailuun, edistäminen tai kartoittaa ja kun ilmoitan sivustollemme. Tiedot annat meille saattaa sisältää nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, rahoitus- ja luottokorttitiedot.
  • ** Tietoja keräämme sinusta **. Osalta kunkin oman käyntinsä saatamme automaattisesti kerätä seuraavat tiedot:
  • Tekniset tiedot, kuten Internet Protocol ( ”IP”) osoitteen avulla voit yhdistää tietokoneen Internetiin, kirjautumistietoja, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetukset selainlisäosa tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta;
  • Tietoja käynnistäsi, kuten koko Uniform Resource Locator ( ”url”) clickstream on, ja sen kautta sivustollemme (kuten päivämäärä ja kellonaika); tuotteita voit katsella tai hakenut; sivu vasteajat, latausvirheistä, pituus vierailut tietyille sivuille, sivulla vuorovaikutuksen (kuten vieritys, klikkaukset ja hiiren päälle), ja tavat, joilla selaamaan pois sivulta ja mitään puhelinnumeron tapana kutsua asiakaspalvelunumeroon .
  • ** Tietoa saamme muista lähteistä **. Saatamme saada tietoja, jos käytät jotakin muut sivustot toimimme tai muut palvelut tarjoamme. Teemme myös tiivistä yhteistyötä kolmansien osapuolten (kuten esimerkiksi liikekumppaneita, alihankkijoita teknisissä, maksu- ja jakelupalvelut, mainonta verkkojen analytiikkatoimittajat, hakutiedot tarjoajat, luottotietoyrityksissä) ja voi saada tietoja sinusta niiltä .

Keksit

Sivustomme käyttää evästeitä erottaa sinut muista käyttäjistä sivuillamme. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle hyvä kokemus, kun selaat sivuillamme ja antaa meille myös mahdollisuuden parantaa sivuston. Yksityiskohtaisia ​​tietoja evästeistä ja niihin tarkoituksiin, joihin me käytämme niitä katso Cookie politiikkaa.


käytettävissä olleet tiedot

Käytämme hallussa sinusta seuraavilla tavoilla:

  • ** Tietoja annat meille. Käytämme tätä tietoa: **
  • Toteuttaa meidän aiheutuvien velvoitteiden välillä tehdyt sopimukset sinun ja meidän ja antaa sinulle tietoa, tuotteita ja palveluita, jotka voit pyytää meiltä;
  • Antaa sinulle tietoa muista tavaroista ja palveluista tarjoamamme samanlaisia ​​kuin että olet jo ostanut tai tiedusteli;
  • Antaa sinulle, tai sallia valittujen kolmansien osapuolien tarjoamaan sinulle, jolla on tietoa tavaroista tai palveluista tunnemme saattavat kiinnostaa sinua. Jos olet jo asiakas, me vain yhteyttä sähköisesti (sähköpostitse tai tekstiviestillä) tietoja tavaroista ja palveluista, jotka olivat aiheena aikaisemman myynnin tai neuvotteluihin myyntiin teille. Jos olet uusi asiakas, ja jossa sallia valittujen kolmansien osapuolien käyttää tietoja, me (tai ne) sinuun yhteyttä sähköisesti vain, jos olet suostunut tähän. Jos et halua meidän käyttävän tietojasi tällä tavalla, tai välittää tietosi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin, rastitaan asianomaiset unsubscribe laatikko sijaitsee lomakkeella tai sähköpostitse, johon keräämme tietoja;
  • Ilmoittaa sinulle muutoksista palveluamme;
  • Varmistaa, että sisältöä sivustollemme esitetään mahdollisimman tehokkaasti sinulle ja tietokoneellesi.
  • ** Tietoja keräämme sinusta. Käytämme tätä tietoa: **
  • Hallinnoida sivustollemme ja sisäisen toiminnan, mukaan lukien vianmääritys, data-analyysi, testaus, tutkimus, tilasto ja tutkimus tarkoituksiin;
  • Parantaa sivuston, jotta sisältö on esitetty mahdollisimman tehokkaasti teille ja tietokoneen;
  • Jotta voit osallistua interaktiivisia ominaisuuksia palvelumme, kun päätät tehdä niin;
  • Osana pitääksemme sivustollemme turvalliseksi;
  • Mittaamaan tai ymmärtää tehokkuus mainonnassa palvelemme teitä ja muita sekä osuvia mainoksia teille;
  • Tehdä ehdotuksia ja suosituksia sinä ja muut käyttäjät sivustomme tavaroista tai palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua tai niitä.

Olemme myös kerätä, käyttää ja jakaa yhdistettyjä tietoja, kuten tilastollisia tai demografisia tietoja mihinkään tarkoitukseen. Yhdistettyjä tietoja voidaan johtaa henkilökohtaisia ​​tietoja, mutta ei pidetä henkilötietojen oikeudessa näitä tietoja ei ole suoraan tai välillisesti paljastaa henkilöllisyytensä. Voimme esimerkiksi voi yhdistää käyttötietosi laskea prosenttiosuus käyttävien käyttäjien tietyn verkkosivuilla ominaisuus. Jos kuitenkin yhdistää tai liittää koostetiedot henkilötietosi jotta se voi suoraan tai välillisesti tunnistaa sinut, me kohtelemme yhdistetyn datan henkilötietoja, joita käytetään tämän tietosuojailmoitusta.

Emme kerää Special henkilötietoluokkia sinusta (tämä sisältää tietoja oman rodun tai etnisen alkuperän, uskonnollista tai filosofista vakaumusta, seksuaalista käyttäytymistä, sukupuolisen suuntautumisen, poliittisten mielipiteiden, ammattiliiton jäsenyyden, tietoa terveydestä ja geneettiset ja biometrisiä tietoja) . Emme myöskään kerää tietoja rikostuomioita ja rikoksista.

Jossa meidän täytyy kerätä henkilötietoja lain tai ehtojen mukaisesti sopimus olemme kanssasi ja ette kuitenkaan toimita pyydettäessä, emme ehkä pysty panna sopimus meillä tai yritämme tehdä kanssasi (esimerkiksi antaa sinulle tavaroita tai palveluja). Tässä tapauksessa voimme joutua peruuttamaan tuote tai palvelu on meille mutta ilmoittaa jos näin on tuolloin.


Olemme Jäljempänä taulukkomuodossa, kuvauksen kaikki keinot saatamme käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja, ja joka oikeusperustojen luotamme siihen. Olemme myös tunnistaneet mitä oikeutettuja etuja ovat tarvittaessa.

| Tarkoitus / Activity | Tiedon tyyppi | Laillista pohjan käsittelyä, myös perusteella oikeutettu etu | | ------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------- | ----- -------------------------------------------------- ---------------------------------------- | --------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------------------------------ | | Käyttäjän rekisteröiminen uudeksi asiakkaaksi | (A) Identity (b) Ota (c) Profiili | Sopimuksen täyttämättä kanssasi. | | Käsitellä ja toimittaa tilauksen, kuten: Maksujen hallinta ja maksut; ja hallita kyselyjä kautta asiakaspalveluun - tämä voi sisältää tallennus puhelut meidän joukkuetta. | (A) Identity (b) Ota (c) Financial (d) Transaction (e) markkinointi- ja viestintä | Sopimuksen täyttämättä kanssasi. Voimme myös käyttää joitakin tietoja, jotka liittyvät kyselyt meidän oikeutetut edut varmistaa asiakaspalvelustamme laatuvaatimukset täyttyvät. | | Kerätä ja palauttaa rahoja meitä vastaan ​​tilauksen | (A) Identity (b) Ota (c) Financial (d) Transaction | Välttämätöntä meidän oikeutettuja etuja (periä takaisin, koska meitä). | | Suorittamaan petoksen arvioinnit | (A) Identity (b) Ota (c) Financial (d) Transaction (e) tekninen | Välttämätöntä meidän oikeutetut edut on varmistaa maksut eivät ole vilpillisiä | | Käsitellä osto lahjakortin meiltä | (A) Identity (b) Ota (c) Financial (d) Transaction | Sopimuksen täyttämättä kanssasi. | | Ilmoittaa sinulle suhteessa meidän oikeudellisia velvoitteita ja asiakirjoja, mukaan lukien muutokset ehtomme tai Yksityisyyden suoja | (A) Identity (b) Ota (c) Profiili | Välttämätöntä meidän oikeutetut edut varmistaa asiakkaamme päivitetään näitä muutoksia. | | Jotta voimme parantaa tarjontaamme asiakkaillemme, niin pyydämme teitä jättää tarkastelun tai ottaa kyselyyn, tai antaa asiakaslähtöisesti | (A) Identity (b) Ota (c) Profiili (d) Markkinointi ja viestintä | Välttämätöntä meidän oikeutettuja etuja (selvittää, miten asiakkaat käyttävät tuotteita / palveluita, parantaa tarjontaamme asiakkaillemme, niitä kehitetään ja kasvattaa liiketoimintaa). | | Jotta voit nauttia arvontaan tai kilpailuun | (A) Identity (b) Ota (c) Profiili (d) käyttö (e) markkinointi- ja viestintä | Sopimuksen täyttämättä kanssasi täyttää edistämiseen ja aikavälillä kilpailu / arvonnassa. Voimme myös myöhemmin käyttää merkinnät oikeutetut edut ymmärtää asiakaskuntaamme tehokkaammin. | | Hallinnoida ja suojella liike ja tällä sivustolla (mukaan lukien vianmääritys, data-analyysi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja ylläpito tiedot) | (A) Identity (b) Ota (c) Profiili (d) tekninen | Välttämätöntä meidän oikeutettuja etuja (käynnissä liiketoimintaamme, tarjoaminen hallinnon ja IT-palvelut, verkon turvallisuus, petosten ja osana yrityksen uudelleenjärjestelyn tai ryhmän Rakenneuudistuksen). | | Näyttää osuvia sivuston sisältöä, mainoksia ja muuta markkinointimateriaalia sinulle ja mitata tai ymmärtää tehokkuutta mainonnan palvelemme teitä | (A) Identity (b) Ota (c) Profiili (d) käyttö (e) markkinointi- ja viestintä (f) tekninen | Välttämätöntä meidän oikeutettuja etuja (selvittää, miten asiakkaat käyttävät tuotteita / palveluita, kehittää niitä, kasvattaa liiketoimintaamme ilmoittaa markkinointistrategiaamme ja parantaa tarjontaamme sinulle). Huomaa, että kun evästeitä käytetään tähän tarkoitukseen, tämä kuuluu erikseen meidän evästeet politiikka. | | Käyttää tietoja Analyticsin avulla parantaa sivuston, tuotteet / palvelut, markkinointi, asiakassuhteet ja kokemuksia | (A) Teknisen (b) käyttö | Välttämätöntä meidän oikeutettuja etuja (määritellä tyyppisiä asiakkaita tuotteiden ja palveluiden pitämään sivustomme päivitetty ja asiaa, kehittää liiketoimintaa ja ilmoittamaan markkinointistrategiaamme). Huomaa, että kun evästeitä käytetään tähän tarkoitukseen, tämä kattaa myös evästeet politiikka. | | Tehdä ehdotuksia ja suosituksia teille tavaroita tai palveluja, jotka saattavat kiinnostaa sinua | (A) Identity (b) Ota (c) tekninen (d) käyttö (e) Profiili | Välttämätöntä meidän oikeutettuja etuja (kehittää tuotteita / palveluita ja kasvattaa liiketoimintaa sekä parantaa tarjontaamme sinulle). |


paljastamista muille

Saatamme jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi minkään ryhmämme jäsen, mikä tarkoittaa meidän tytäryhtiöiden perimmäinen holdingyhtiön ja sen tytäryhtiöiden jaksossa määriteltyjä 1159 Britannian osakeyhtiölain 2006.

** Saatamme jakaa tietoja valittujen kolmansien osapuolten, mukaan lukien: **

  • Liikekumppanit, hankkijat ja alihankkijat suorittamisesta mitään sopimusta solmimme niiden kanssa tai et.
  • Mainostajat ja mainonnan verkot, jotka vaativat tietojen valitsemiseksi ja osuvia mainoksia sinulle ja muille. Emme paljasta tietoa tunnistettavia henkilöitä mainostajille, mutta voimme tarjota heille yhteenlaskettu tietoa käyttäjille. Saatamme myös käyttää tällaisia ​​yhteenlaskettu tietoa, joka auttaa mainostajia saavuttamaan sellaista yleisöä he haluavat kohdistaa. Voimme hyödyntää henkilötietoja olemme keränneet sinusta, jotta voimme noudattaa mainostajille" haluaa näyttämällä mainosta kyseiselle kohdeyleisölle. Kun jaamme henkilötietoja näiden yritysten vaadimme heitä pitää sen turvassa, ja ne ei saa käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja omiin markkinointitarkoituksiin.
  • Analyticsin ja hakukoneyhtiöiltä joka auttaa meitä parantamaan ja optimointi sivustollemme.
  • Luottotietolaitosten varten arvioitaessa luotto-pisteet, jos tämä on edellytys meistä tekemästä sopimusta kanssasi.

** Voimme luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille: **

  • Jos myymme tai ostaa mitään liiketoimintaa tai omaisuutta, jolloin voimme luovuttaa henkilötietoja mahdolliselle myyjälle tai ostajalle tällaisen yrityksen tai omaisuuteen. Jos siirto tai myynti toteutuu, vastaanottava organisaatio henkilökohtaisia ​​tietoja voidaan käyttää tiedot samalla tavalla kuin meillä.
  • Jos Fruugo.com Oy tai olennaisesti kaikki sen varat on hankittu kolmannelta osapuolelta, jolloin henkilötietoja hallussaan asiakkaistaan ​​tulee yksi siirretyn omaisuuden. Jos olemme velvollisuus luovuttaa tai jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja voidakseen noudattaa oikeudellista velvoitetta, tai valvomiseksi tai soveltaa käyttöehtoja tai ehtojen tarjonnan ja muut sopimukset; tai suojaamaan oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden Fruugo.com Oy, asiakkaamme, tai muille. Tähän sisältyy tietojenvaihto muiden yritysten ja organisaatioiden varten väärentämisen estämiseksi ja luottotappioiden ehkäisemiseksi.

Kansainväliset siirrot

Jotkin Fruugon vähittäiskauppiaat perustuvat ulkopuolelle Euroopan talousalueen (ETA). Käsittelyä henkilötietojasi varten täyttää tuotteen ostoksen voi liittyä tiedonsiirron ETA: n ulkopuolella tai maat katsotaan tarjota riittävä suoja henkilötietoja Euroopan komissio.

** Katso alta listan maista, joissa Fruugo vähittäiskauppiaat sijaitsevat tällä hetkellä: **

  • Australia
  • Itävalta
  • Belgia
  • Kanada
  • Tšekin tasavalta
  • Tanska
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksassa
  • Irlanti
  • Italia
  • Luxemburg
  • Alankomaat
  • Uusi Seelanti
  • Puola
  • Portugali
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Missä säilytämme henkilötietojasi

Tiedot, jotka keräämme sinulta voidaan siirtää, ja varastoidaan, määränpää sisällä Euroopan talousalueen ( "ETA"). Se voi myös käsitellä henkilökunta, joka hoitaa sisällä ETA jotka työskentelevät meille tai yksi toimittajista.

Kaikki tiedot, jotka annat meille on tallennettu suojattuun palvelimilla. Tahansa maksutapahtumat salataan SSL-tekniikalla. Emme säilytä maksu- tai luottokortin tiedot emmekä jakaa asiakastietoja minkään 3rd osapuolille muuta tarkoitukseen kuin aiemmin kuvattu.

Missä olemme antaneet sinulle (tai kun olet valinnut) salasanan, jolla voit käyttää tiettyjä osia sivustomme, olet vastuussa salasanan pitämisestä luottamuksellisena. Pyydämme teitä olemaan luovuta salasanaa kenellekään.

Valitettavasti tiedonsiirron Internetin välityksellä voi koskaan olla täysin turvallinen. Vaikka me teemme aina parhaamme suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietoja, emme voi taata tietoturvaa tietojen sivustollemme; lähetyksille on omalla vastuulla. Kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja turvaominaisuuksia yrittää estää luvattoman käytön.


Tiedonsaanti

Laki antaa sinulle oikeus saada tietoa pidetään sinusta. Asiakkaan oikeus tutustua voidaan käyttää mukaisesti lain. Yhteydenotto [dpo@fruugo.com] (mailto: Pdpo@fruugo.com).

Oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää meitä olemaan käsitellä henkilökohtaisia ​​tietoja markkinointitarkoituksiin. Voit käyttää oikeuttasi estää tällaisen käsittelyn tarkistamalla tiettyjä laatikoita lomakkeisiin käytämme kerätä tietoja. Voit myös käyttää oikeuttaan milloin tahansa ottamalla yhteyttä dpo@fruuogo.com.

Tietyissä olosuhteissa, sinulla on oikeus alle tietosuojalainsäädäntö suhteessa henkilötietoja. Lue alta lisää näistä oikeuksista:

** pyytäminen ** henkilökohtaisiin tietoihin (tunnetaan yleisesti nimellä "rekisteröidyn pääsy request"). Näin voit saada kopion henkilötiedot pidämme sinusta ja tarkistaa, että olemme laillisesti sen käsittelyn.

** Pyydä korjaus ** henkilötietojen että pidämme sinusta. Näin voit olla epätäydellisiä tai epätarkkoja tietoja pidämme sinusta korjattu, vaikka me ehkä vahvistettava paikkansapitävyyden uudet tiedot annat meille.

** Pyydä poistaminen ** henkilötietojasi. Näin voit pyytää meitä poistamaan tai poistaa henkilötietoja, jossa ei ole mitään hyvää syytä meitä edelleen käsitellä sitä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan tai poistaa henkilötietosi missä olet onnistuneesti käyttänyt oikeuttasi vastustaa käsittelyä (katso jäljempänä), joissa olemme ehkä käsitellyt tietosi laittomasti tai jos meitä vaaditaan tyhjentää henkilötietoja noudattaa paikallista lakia. Huomaa kuitenkin, että emme ehkä aina pysty noudattamaan pyynnön poistolle erityisistä oikeudellisista syistä joista ilmoitetaan sinulle tarvittaessa ajankohtana pyynnön.

** vastustaa käsittelyä ** henkilötietojasi mihin luotamme oikeutettua etua (tai sellaisen kolmannen osapuolen), ja siellä on jotain sinun tilanteeseen, joka tekee haluat vastustaa käsittelyä tällä perusteella kuin tunnet sen vaikutukset oman perusoikeuksia ja -vapauksia. Sinulla on myös oikeus vastustaa missä Käsittelemme henkilötietoja suoramarkkinointiin. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on perusteltujen syiden käsitellä tietoa, joka ohittaa oikeuksia ja vapauksia.

** Pyyntö rajoittaminen käsittelyn ** henkilötietojasi. Näin voit pyytää meitä keskeyttää käsitellä henkilökohtaisia ​​tietoja seuraavissa tilanteissa: (a) jos haluat meidän perustaa tiedot "tarkkuuteen, (b) jos käytämme tietojen on lainvastainen, mutta et halua voimme poistaa sen, (c) jos haluat meidän pitää tietoa, vaikka emme enää edellytä sitä kuin tarvitsee perustaa tai puolustamiseksi oikeudellisia vaateita tai (d) olet vastustaneet miten käytämme tietoja, mutta meidän täytyy vahvistaa, onko meillä pakottava perusteltu syy käyttää sitä.

** Pyydä siirto ** henkilökohtaisia ​​tietoja sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Annamme sinulle tai kolmannelle osapuolelle olet valinnut, henkilötietosi jäsennellysti, yleisesti käytetty, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automatisoituja tietoja, jotka alun perin jo antanut suostumuksensa voimme käyttää tai jos käytimme tiedot suorittamaan sopimuksen kanssasi.

** peruuttaa suostumuksensa ** milloin tahansa, jos luotamme suostumusta käsitellä henkilötietoja. Kuitenkin, tämä ei vaikuta laillisuuteen mitään suoritettua ennen peruuttaa suostumuksensa. Jos peruuttaa suostumuksensa, emme ehkä pysty tarjoamaan tiettyjä tuotteita tai palveluita sinulle. Me neuvoo, jos näin on, silloin olet peruuttaa suostumuksensa.

Jos haluat käyttää niitä oikeuksia edellä esitettyjen, ota meihin yhteyttä. Yhteydenotto [dpo@fruugo.com] (mailto: Pdpo@fruugo.com).

Sinun ei tarvitse maksaa maksua käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja (tai käyttämään mitä tahansa muita oikeuksia). Emme kuitenkaan voi periä kohtuullinen korvaus, jos pyyntö on ilmeisen perusteeton, toistuvaa tai liiallinen. Vaihtoehtoisesti voimme kieltäytyä noudattamasta toiveesi näissä olosuhteissa.

Saatamme joutua pyytää tiettyjä tietoja voit auttaa meitä vahvistamaan henkilöllisyytesi ja varmistaa oikeus käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja (tai käyttää jotakin muuta oikeutta). Tämä on turvatoimenpide, jotta henkilötietoja ei luovuteta henkilöä, joka ei ole oikeutta saada sitä. Saatamme myös ottaa sinuun yhteyttä kysyä lisätietoja suhteessa pyynnön nopeuttaa vastauksemme.

Pyrimme vastaamaan kaikkiin oikeutetut pyynnöt kuukauden kuluessa. Toisinaan se voi viedä meidät yli kuukauden, jos pyyntö on erityisen monimutkainen tai olet tehnyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle ja pitää sinut ajan tasalla.


Sanasto

Laillinen Basis

  • ** oikeutettu etu ** tarkoittaa kiinnostusta liiketoimintaamme johtamiseen ja hallintaan liiketoimintaamme, jotta voimme antaa sinulle parhaan palvelun / tuotteen ja paras ja varmin kokemus. Varmistamme pidämme ja tasapainottaa mahdollista vaikutusta teitä (sekä positiivisia että negatiivisia) ja oikeudet ennen kuin käsittelemme henkilötietoja meidän oikeutetut edut. Emme käytä henkilötietojasi toiminnasta, jossa etujamme syrjäyttävät vaikutusta teihin (ellei meillä ole siihen lupaa tai on muuten tai sallitaan laissa). Saat lisätietoja siitä, miten me arvioimme oikeutettuja etuja vastaan ​​mahdollista vaikutusta teitä koskien tiettyjä toimintoja ottamalla meihin yhteyttä.
  • ** Sopimuksen täyttämättä ** tarkoittaa tietojesi käsittelyn, jos se on tarpeen sellaisen sopimuksen, johon olet puolueen tai ryhtyä toimiin asiakkaan pyynnöstä ennen tällaisen sopimuksen.
  • ** Noudata lakiin tai asetukseen velvoitetta ** tarkoittaa käsittelyssä henkilökohtaisia ​​tietoja, jos se on tarpeen noudattaa lakiin tai asetukseen velvoite, että olemme alaisia.

Kolmannet osapuolet

Ulkoiset Kolmannet osapuolet

  • Toimivien palvelun tarjoajien prosessorit perustuvat Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jotka tarjoavat IT ja järjestelmänhallinnan palveluita.
  • Avustajillemme toimii jalostajien tai yhteisiä ohjaimet kuten lakimiehille, pankkiirit, tilintarkastajat ja vakuutusyhtiöiden Isossa-Britanniassa, jotka tarjoavat konsultointi-, pankki-, oikeus-, vakuutus- ja laskentatoimen palvelut.
  • HM Revenue & Customs, sääntelyviranomaisten ja muiden viranomaisten toimii jalostajien tai yhteisiä ohjaimet perustuvat Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jotka tarvitsevat raportointia jalostustoiminta tietyissä olosuhteissa.
  • Tietyille ulkopuolisille, esimerkiksi (mutta ei rajoittuen) Paypal, Bing, Mailchimp, Google, Facebook, jotka tarjoavat maksupalveluja, markkinointipalvelut, analytiikan ja / tai asiakaspalvelun hallinnan ohjelmistoja.

Muutokset tietosuojakäytännöstämme

Tämä versio on päivitetty viimeksi 24. päivänä toukokuuta 2018 sekä historiallisia versioita voi hankkia ottamalla yhteyttä meihin. Muutoksista voimme tehdä tietosuojakäytännöstämme tulevaisuudessa julkaistaan ​​tällä sivulla ja tarvittaessa tiedoksi sähköpostitse. Tarkista takaisin usein nähdä päivityksiä tai muutoksia meidän Privacy Policy.


Ottaa yhteyttä

Kysymyksiä, kommentteja ja pyyntöjä turvallisuuskäytännöissä ovat tervetulleita, ja olisi osoitettava [dpo@fruugo.com] (mailto: Pdpo@fruugo.com).